Bedrijven

Opties voor bedrijven

Bedrijfsoplossingen tegen Covid-19

Door uw personeel regelmatig te laten testen beperkt u besmetting op de werkvloer, het kan u namelijk overkomen dat uw bedrijf 14 dagen dicht moet vanwege besmettingsgevaar – iets dat GEEN ondernemer wilt.

Sneltest Nuland kan uw bedrijf helpen bij de strijd tegen het coronavirus. Ons team bestaat uit medische professionals die getraind zijn in het afnemen van sneltesten. We maken gebruiken van Abbott SARS-CoV-2 Ag testen, deze zijn door de overheid goedgekeurd.

Waarom voor ons kiezen?

Snel getest
Wij doen er gemiddeld 1 minuut over per test, hierdoor kunnen we snel grote aantallen testen.
Uitslag via SMS
Uw medewerkers ontvangen de uitslag binnen 15 minuten zonder te wachten via SMS! Hierdoor kunnen ze gelijk weer door naar hun werk.
Certificaat
Uw medewerkers ontvangen een certificaat van gezondheid binnen 30 minuten in hun mail indien u dit graag wilt zien.
Medisch Personeel
Al onze testen worden uitgevoerd door medisch personeel dat getraind is om sneltesten af te nemen.
Testen op Locatie
Wij kunnen ook bij u langskomen om te testen op locatie! Dit kan al vanaf 10 personen en u betaald hiervoor niks extra. Dit kan ook last-minute! Wij staan altijd voor u klaar en denken graag met u mee.
Alles op factuur
Het is mogelijk om een code te ontvangen die uw medewerkers kunnen gebruiken bij het boekingsproces waardoor zij niks hoeven af te rekenen. U ontvangt elke maandag een factuur met het aantal keren dat de code is gebruikt.

Veelgestelde vragen

Kan ik een 'strippenkaart' ontvangen voor mijn bedrijf?
Yes, dat kan! U ontvangt van ons een code die uw medewerkers kunnen gebruiken om een reservering te plaatsen op onze website. Wij factureren u vervolgens om de week. Hierdoor hoeft u NIKS aan te betalen, makkelijk toch?
Kunnen jullie bij ons op locatie testen?
Ja, dat kan al vanaf 10 personen! Stuur ons een mailtje naar info@coronasneltest123.nl met uw aanvraag of bel ons op +31 6 16 21 26 21
Kunnen we jullie inhuren voor evenemementen?
Uw bezoekers laten testen op corona voor uw evenementen is zeker mogelijk! Stuur een mailtje naar info@coronasneltest123.nl of bel ons op 0613832418 om de mogelijkheden te bespreken.
Kunnen jullie eerder open dan 7:00 om onze medewerkers te testen?
Dat is zeker mogelijk! Wij kunnen open wanneer u dat wilt. 4:00, 5:00, 6:00? Zeg het maar! Stuur ons een mailtje naar info@coronasneltest123.nl met uw aanvraag of bel ons op +31 6 16 21 26 21
Iemand bij ons op de werkvloer heeft corona, wat nu?
Zodra er iemand corona heeft bij u op de werkvloer is het uiterst belangrijk dat diegene in quarantaine gaat en u uw personeel snel laat testen om verspreiding en sluiting van uw zaak te voorkomen.
Mijn vraag staat er niet tussen..
Stuur ons een mailtje naar info@coronasneltest123.nl met al uw vragen, we staan altijd voor u klaar. Bekijk ook de rest van de veelgestelde vragen op onze homepage.

  Terugbelverzoek

  Wij denken graag met u mee

  Locatie
  Medewerker
  Dienst
  Extra Diensten
  Datum en Tijd
  Recurring info
  Informatie
  Afrekenen
  We aren’t able to process your payment. Please, try again.
  Uw reservering is succesvol verzonden!
  Uw reserveringsnummer is: